Wat wordt Happietogo?

Happietogo wordt een foodsharing bedrijf dat een platform biedt voor alleenstaanden, studenten, kookliefhebbers enzovoort. Ons doel is om verspilling tegen te gaan en gezond en lekker eten zo goedkoop mogelijk te maken voor iedereen.

Hoe gaat het werken?

Happietogo gaat een handig sociaal platform worden om als gezin of alleenstaande op een makkelijke manier te besparen op kosten voor avondeten, door het eten wat je teveel hebt gemaakt op te laten halen door iemand uit de buurt.

Het principe is dat als er voor meer mensen wordt gekookt, het milieuvriendelijker en goedkoper is dan dat iemand voor zichzelf moet koken.

Kosten van eten in vergelijkingmet een tweepersoonshuishouden bron: Nibud
Soort huishouden Kosten
Eenpersoonshuishoudens 10% duurder
Driepersoonshuishoudens 21% goedkoper
Vierpersoonshuishoudens 27% goedkoper
Vijfpersoonshuishoudens 37% goedkoper

Waarom is dit interessant voor u?

Het platform is bedoeld voor normale mensen die graag koken en extra willen verdienen, door iets meer te koken dan normaal en het te plaatsen op ons platform agenda. Zo heeft u een deel van het geld voor uw eten terugverdient waardoor u de volgende keer nog gezonder en lekkerder kunt koken.

Wat dit betekent voor de omgeving.

Op plekken waar veel studenten wonen kan het financieel interessant zijn om eten aan te bieden op dit platform, dit is gezond en goedkoper dan eten bestellen. Ook krijgen toeristen in de buurt een ware representatie van het lokale eten.

Onze doelgroepen zijn:

Armen

Studenten

Backpackers

Alleenstaanden

Kookliefhebbers

Ouderen of gehandicapten

 

Het is dus bedoelt voor mensen die geen tijd hebben of koken niet leuk vinden maar toch gezond en betaalbaar willen eten. En voor kookliefhebbers die met hun kookkunsten extra geld willen verdienen.